Relatietherapie Eindhoven met relatietherapeut Suzana Cvetković

In een relatie die slecht gaat, zijn twee mensen heel alleen.

Durf te vragen

Als je problemen hebt in je relatie, wil je die het liefst zelf oplossen. Het is lastig om hulp van buitenaf te vragen, zelfs van je vrienden of familie. Je voelt je bezwaard, ongemakkelijk. De meeste mensen aarzelen daarom voordat ze hulp zoeken.

Dat is zonde. Want hoe langer je ermee wacht, hoe kleiner de kans wordt dat jullie er samen nog uitkomen. Het is dus ook echt niet zo dat relatietherapie bedoeld is voor koppels die op het punt staan om uit elkaar te gaan. Ook wanneer je relatie vast zit in bepaalde patronen of als jullie gesprekken eigenlijk een variatie zijn op gesprekken die jullie al eerder hadden en waarvan de uitkomst keer op keer hetzelfde is, kan een relatietherapeut echt heel veel betekenen.

Samen

Jullie zijn samen verliefd geworden. Jullie zijn samen een relatie begonnen. Jullie hebben samen veel meegemaakt en zijn nu samen verantwoordelijk voor de problemen. Én voor de oplossing!

De ander de schuld geven van van alles en nog wat kan behoorlijk opluchten, maar het helpt niet echt. De relatietherapeut helpt jullie om oude patronen te doorbreken. Zodat jullie elkaar opnieuw echt kunnen zien, en ook begrijpen wat er tussen jullie speelt.

Dan kunnen jullie echt weer met elkaar praten en staan weer open voor elkaars gevoelens, jullie groeien weer samen!

Hebben jullie nog vragen over je relatie?

Neem dan even een kijkje op het gratis forum over relatietherapie van Psycholoog NU! Op dit forum kan je anoniem en gratis al je relatie vragen stellen aan ervaren relatietherapeuten uit het hele land, waaronder ik zelf.

Ik kan jullie helpen

Heb je nog vragen of wil je weten of jouw hulpvraag kan worden ingevuld met relatietherapie in Eindhoven? Bel voor een afspraak of stuur even een mailtje ter attentie van Suzana Cvetković – Relatietherapie Eindhoven. Je kan ook altijd even kijken op Relatietherapie Eindhoven.