Therapie Eindhoven met therapeut Suzana Cvetković

Veranderen doen we samen…

Ik leer je klacht kennen

Onze eerste afspraak draait om je klacht. Jij krijgt de tijd om je verhaal te doen en ik luister aandachtig. Voor veel mensen is dat overigens al heel erg fijn, even heel precies vertellen waar je mee zit en dingen uitspreken die je met mensen in je directe omgeving niet kan of wil delen.

Je merkt dat je je verhaal vertelt aan een deskundige. Ik vraag door, leg accenten, probeer verbanden te zien en verzamel zoveel mogelijk informatie.

Ik leer jou kennen

Daarna wil ik jou graag goed leren kennen. Laat ik het zo zeggen: waarschijnlijk herken ik je klacht en weet ik een aantal verschillende manieren om er mee aan de slag te gaan. Nu wil ik er achter komen welke manier, of combinatie van manieren het beste bij jou past.

Het gaat om verandering

Jij gaat het doen. Misschien kun jij je dat nu nog niet voorstellen, maar jij hebt alles in huis om uit jouw situatie te groeien. Ik ga je erbij helpen, je steunen in dat proces. Ik zal je een spiegel voorhouden en je daarmee confronteren met bepaalde aspecten van jezelf. Maar jij gaat het doen.

De basis van dit proces is verandering. Daarvoor kom je bij mij, omdat je wilt dat er iets verandert. Maar om iets aan jouw situatie te kunnen veranderen, zul jij moeten veranderen. Daar ga ik je bij begeleiden.

Meertalige therapie praktijk

Op mijn praktijk in Eindhoven werk ik meertalig (Nederlands, Engels en Servisch). Ik ben goed bekend met de problemen die zich kunnen voordoen als je in een andere cultuur je weg moet zien te vinden zoals aanpassingsproblemen en cultuuromslag.

Therapie Eindhoven: verschillende klachten en therapieën

Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht voor therapie bij Psycholoog Eindhoven. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik op één van de volgende links:

Wil je meer weten over Therapie in Eindhoven?

Bel of mail Suzana Cvetković van Therapie Eindhoven voor een afspraak.