Tarief en vergoeding van therapie bij Psycholoog Eindhoven

Een individueel consult of intake kost 95,- euro, een sessie duurt 60 minuten. Bij een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie zijn er twee optie een korte en een lange sessie. De korte sessie duurt 60 minuten en kost € 115 en de lange sessie duurt 90 minuten en kost € 150. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra.

In eerste instantie maken wij wekelijkse afspraken. Het kan zijn dat we elkaar later minder vaak zien. Hoe lang wij met elkaar zullen werken is afhankelijk van je klacht, je tempo van verwerking van wat we bespreken, en je bereidheid om te veranderen.

Afspraak afzeggen? Doe dit dan minimaal 24 uur van tevoren, zodat ik nog een andere cliënt kan inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Stem het af met je verzekeraar

Je doet er goed aan even bij je verzekering te informeren over een vergoeding. De verschillen kunnen groot zijn: van een volledige vergoeding, of een maximaal aantal sessies tot helemaal niets.

Je kunt ook op andere plekken te rade voor vergoeding. Bijvoorbeeld bij het UWV, werkgever of via studiefondsen of een Persoons Gebonden Budget.

Ik ben aangesloten bij

  • Het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) lidmaatschapsnummer: 203068
  • De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) registratienummer: 7411197138
  • Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) licentienummer: 809749R

Mijn AGB-codes zijn:

  • AGB-code zorgverlener: 90-044571
  • AGB-code praktijk: 90-(0)53276
  • AGB-code psychologische zorgverlener 94061716

Betaling en afzeggen

Je ontvangt achteraf een factuur voor de sessie, deze factuur krijg je via FAMED. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het me 48 uur van tevoren weten, dan kan ik nog iemand anders inplannen.

Contact

Als je nog vragen hebt over vergoeding, of als je wilt weten of ik ook jou kan helpen: bel of mail me via praktijk Psycholoog Eindhoven ter attentie van Suzana Cvetković.